BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 27, 2009

Tempahan Coklat Door Gift - 150 bekas








Ari ni siapkan tempahan org kawin sebyk 150 bekas.dgn tema purple + putih jgk..
adusss..berpinar mata n terbelit2 jari duk mengikat reben..mmg keras jgk tangan nih...tak pnh2 ikat reben..nasib baik jadik...ha3..
tp sian kt hubby, tak pasal2 jd driver tukang deliver coklat2 nih..
member pun tlg byk jgk walaupun tak tau buat, tp tlg packing...konpius kejap,biler masa pulak dia ni minat keja tangan org puang??? he3...
Mulanya kawan order 50 bekas jer utk kwn2 ofis tp biler deliver n ada org plk berkenan jd dia
tambah lagi 100 bekas...
Alhamdulillah, dh nk dijadikan rezeki kan!..salah satu sbnya berani terima sb mgkn ni permulaan untuk promosi hasil handmade chocolate ima nih...
moga2 dimurahkan rezeki lagi di lain kali..
tak lupa jua kpd sifu ku tersayang, k.ida yg beri tunjuk ajar..malah berkesempatan beli terus stok coklat ngn dia ari tu sb tak sempat nk beli kt vendor...toce..toce...hik3..
so kepada sesapa yg berminat nk tempah,silalah yer...
Harga berpatutan dan blh dirunding..yg penting kene call utk discuss pasal budget dulu...

1 comments:

Mizz Nun said...

cmner nk tmph??